Όπως είχαμε τονίσει από την Κυριακή η αστάθεια θα επιστρέψει στην περιοχή μας από σήμερα ενώ θα κορυφωθεί από αύριο το απόγευμα και μετά (θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση στο www.meteokav.gr και έκδοση δελτίων στην σελίδα μας) .

‘Ετσι τις επόμενες ώρες αναμένεται εκδήλωση τοπικών φαινομένων σε 2 φάσεις. Αναλυτικότερα, από τις πρώτες απογευματινές εώς τις πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών-μπορας στην περιοχή μας.

Η πιθανότητα αυτή είναι:1) Πολύ Υψηλή στα βορειά- βορειοδυτικά ορεινά του Νομού μας.2) Υψηλή στα υπόλοιπα ορεινά του Νομού.3) Αξιόλογη στα πεδινα τμήματα στο Βόρειο-ΒΔ και δυτικό κομμάτι του Νομού καθώς και σε πεδινα κοντά σε ορεινους όγκους (ιδίως σε περιοχές γύρω από το Παγγαίο)4) Μικρή πιθανότητα στα νοτιοδυτικά και κεντρικά πεδινα τμήματα5) Πολύ μικρή σε όλα τα υπόλοιπα τμήματαΕν συνεχεία τα οποία φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.

Ωστόσο κατά τις νυχτερινές ώρες αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα και προς τα ξημερώματα της Πέμπτης αναμένεται εκδήλωση εκ νέου τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων.Οι πιθανότητες εκδήλωσης των φαινομένων είναι υψηλότερες στα νοτιότερα τμήματα του Νομού ενώ αυτές οι πιθανότητες μειώνονται όσο κινούμαστε στα βορειότερα τμήματα.Για κάθε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο www.meteokav.gr

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Θα επεκταθεί το ωράριο σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση αποτελεσμάτων Ανοιχτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»