Άκρως φθινωπορινές συνθήκες επικρατούν στο σύνολο του νομού με τοπικές βροχές κατά περιόδους, χαμηλή νέφωση και τοπικές όμιχλες να συνθέτουν το σκηνικό.

Τοπικές βροχές κατά περιόδους θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο σύνολο του νομού μέχρι και πριν το ξημέρωμα. Έπειτα, μέσα στην Πέμπτη η πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα μειωθεί παντού με εξαίρεση την Θάσο. Πρόσκαιρα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες ίσως οι τοπικές βροχές γενικευθούν ξανά.

Την Παρασκευή Σάββατο οι βροχές θα περιοριστούν σχεδόν τελείως, όμως οι χαμηλές νεφώσεις-τοπικές ομίχλες θα παραμείνουν και πιθανώς θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, διαβάστε λεπτομέρειες για όλα αυτά εδώ shorturl.at/hiUV7 .

Από την Κυριακή όπως έχει αναφερθεί αναμένεται στροφή κι ενίσχυση των ανέμων σε νοτιάδες και εμφάνιση πιο αξιόλογων και γενικευμένων βροχοπτώσεων. Ενημέρωση με όλα τα νεότερα δεδομένα στο www.meteokav.gr .

Εικόνα από την κάμερα μας στο Παλαιοχώρι https://www.meteokav.gr/webcams/pl2.php .

Προηγούμενο άρθροΜε πολύ κόσμο το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στο Λιμένα Θάσου
Επόμενο άρθροΑντώνης Σαμαράς: Η παράταξη οφείλει να δώσει τη μάχη των εκλογών ενωμένη – Τι είπε για παρακολουθήσεις και μεταναστευτικό