Οι γονείς του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, μιλούν για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα και συγκλονίζουν με τα λόγια και το μεγαλείο ψυχής τους.

Η μητέρα και ο πατέρας του 19χρονου άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στη Βέροια και μίλησαν στην ΕΡΤ3, στέλνοντας “μήνυμα αγάπης”, όπως λένε, και ζητώντας να δικαιωθούν για τον άδικο χαμό του γιου τους, εκφράζοντας την ευχή ο Άλκης τους να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού. “Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Συμπαθώ όλες τις ομάδες. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη, στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ”, πρόσθεσε.

“Και εγώ και ο σύζυγος δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία άλλη μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου”, αναφέρει η μητέρα του 19χρονου Άλκη. “Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και πιθανόν να δέχτηκαν απόρριψη από την οικογένεια. Δεν είμαι υπεύθυνη εγώ γι’ αυτό… Ο Άλκης μεγάλωσε με αγάπη”, είπε η μητέρα του Άλκη αναφερόμενη στους δράστες.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Και στον Λιμένα Κεραμωτής, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, πετυχαίνουμε σημαντικά αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Σπήλιος Λιβανός από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης