[ad_1]

H Mercedes-Benz παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στους δημοσιογράφους, την C-Class Convertible.

Είναι η μικρή αδελφή της S-Class Cabriolet, καθώς έχει την ίδια κομψή σχεδίαση σε ένα μικρότερο αμάξωμα που είναι βασισμένο στην προσαρμοζόμενη πισωκίνητη πλατφόρμα MRA των C-Class Sedan και Coupe. 

Ακόμη και η ποιοτική υφασμάτινη σκεπή είναι βασισμένη σε εκείνη της S-Class Cabriolet. Είναι διαθέσιμη σε σκούρο καφέ, σκούρο κόκκινο ή μαύρο και ανοίγει σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες έως 50 km/h. 

Το τετραθέσιο εσωτερικό βασίζεται σε εκείνο της C-Class Coupe, με επιπλέον στάνταρ αυτόματους εκτατήρες ζωνών, δερμάτινα καθίσματα που ανακλούν τη θερμότητα (ως έξτρα) σε πέντε διαφορετικά χρώματα, και βέβαια το σύστημα AIRSCARF θέρμανσης του αυχένα και το AIRCAP που μειώνει τα ρεύματα. 

Στην Ευρώπη, η νέα C-Class Cabriolet θα διατίθεται από το καλοκαίρι με 6 διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης, από τον 1.6 τούρμπο των 156 PS για τη C180 έως τον 3λιτρο V6 biturbo των 367 PS για την C43 AMG 4MATIC. 

Στο λανσάρισμα θα υπάρχουν και δύο 4κύλινδρες εκδόσεις ντίζελ 2,2 λίτρων, με 170 PS για την C220d και 204 PS για την C250d. 

Οι C200 βενζίνης και η C220d ντίζελ θα είναι διαθέσιμες επί παραγγελία με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, ενώ όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-tronic και (ως έξτρα) με την αερανάρτηση AIRMATIC και το σύστημα Dynamic Select επιλογής 5 διαφορετικών οδηγικών προγραμμάτων. Προσφέρεται επίσης ένα μεγάλο στάνταρ πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και πολλά έξτρα οδηγικά βοηθήματα. 

Στα σκαριά είναι και η κορυφαία έκδοση C63 Cabriolet με τον 4λιτρο AMG V8 biturbo, η οποία θα παρουσιαστεί πριν το τέλος της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΛαμπάκης: Ζητούν χώρους και στον Έβρο για πρόσφυγες. Έκθετοι οι βουλευτές
Επόμενο άρθροΣε λίγο ξεκινάει η έκτακτη συνεδρίαση ΠΕΔ -ΑΜΘ για το προσφυγικό στη Καβάλα