[ad_1]

400 συσκευασίες φυτοπροστατευτικών προϊόντων και 3 συσκευασίες σπόρων καλαμποκιού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ενώ συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ένας 32χρονος και ένας 42χρονος, για λαθρεμπόριο, για παράνομη εισαγωγή στη Χώρα και κατοχή παράνομων φυτοφαρμάκων καθώς και για παράνομη μεταφορά, εισαγωγή με σκοπό τη διάθεση φυτοπροστατευτικού προϊόντος για το οποίο δεν έχει χορηγηθεί άδεια διάθεσης στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σε ελέγχο που διενεργήθηκε σε αποθήκη στην περιοχή Απαλού, με τη συνδρομή στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Συνοριοφυλακής Φερών εντοπίστηκαν, οι δύο  ημεδαποί, ένα Φ.Ι.Χ. όχημα το οποίο μετέφερε 400λίτρα και διακόσια 200 κιλά φυτοπροστατευτικά προϊόντα διαφόρων επωνυμιών καθώς και έξι 06 κιλά σπόρο καλαμποκιού τα οποία δεν έχουν έγκριση κυκλοφορίας στην Χώρα, καθώς επίσης και ένα Ε.Ι.Χ. όχημα το οποίο ήταν προπομπός του ανωτέρω Φ.Ι.Χ. οχήματος.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι δυο άντρες, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και οι ποσότητες φυτοπροστατευτικών προϊόντων και σπόρων.

123566

Newsroom Alexpoli.gr

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιάζει η 12η Μαθητιάδα – Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης
Επόμενο άρθροΕποπτεία σχετικά με την υγεία των προσφύγων στο καταυλισμό της Άσπρης άμμου-video