841 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Η ενημέρωση από τον Γκίκα Μαγιορκίνη για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας και οι διευκρινίσεις του Νίκου Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας είναι πάνω από 800. Το απόγευμα της Παρασκευής (23.10.2020), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 841 νέα κρούσματα και δέκα νεκρούς, ενώ 89 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη, από τα 841, τα 290 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 197 στη Θεσσαλονίκη και τα 35 στις Σέρρες.

“Σαφή επιβάρυνση προς τα βόρεια της χώρας με Καστοριά και Κοζάνη και παρόμοια αύξηση παρουσιάζουν Ιωάννινα, Λάρισα και Σέρρες”.

Οι 19 -40 ετών μολύνονται πολύ πιο εύκολα σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Πιστή εφαρμογή των μέτρων από όλους μας και προσαρμογή των κανόνων, ζήτησε από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σε σχέση με τα νέα μέτρα:
Για απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι ΜΜΕ μετακινούνται με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας και βεβαίωση.
Εργαζόμενοι άλλων κλάδω με βεβαίωση εργόδοτη, ο ο οποίος συμπληρώνει στην ΕΡΓΑΝΗ το έντυπο.

Λεπτό προς λεπτό η ενημέρωση του Γκίκα Μαγιορκίνη και του Νίκου Χαρδαλιά. Τα τελευταία στοιχεία για τον κορονοϊό και τα νέα μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΣτο επίπεδο 2 από επίπεδο 1 λόγω αρκετών κρουσμάτων κορονοϊού ανέβηκε ο Νομός Καβάλας
Επόμενο άρθρο8 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε για την Π.Ε Καβάλας ο ΕΟΔΥ