[ad_1]

Κατενθουσιασμένη έμεινε η ομάδα των Ρώσων που επισκέφθηκε σήμερα τη Σαμοθράκη. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν ο τοπικός υπουργός Τουρισμού της Αγίας Πετρούπολης, ο τοπικός υπουργός Εξωτερικών, ο δ/ντης του Δήμου της Αγίας Πετρούπολης, τηλεοπτικό συνεργείο ρωσικού καναλιού και επιχειρηματίες.

Όπως δήλωσε στο Alexpoli.gr ο Αντιδήμαρχος κ. Βραχιόλογλου που ήταν μεταξύ των συνοδών των Ρώσων, οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με τη Σαμοθράκη! Ανάλογη ήταν και η δήλωση του Γιάννη Γλήνια ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για το πόσο πολύ ενθουσιάστηκαν οι Ρώσοι!

Η πρωτοβουλία για τη μετάβαση των Ρώσων στη Σαμοθράκη ανήκει στο σύλλογο επαγγελματιών της Σαμοθράκης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου. Οι Γιάννης Γλήνιας και Φώτης Φωτεινός φρόντισαν να ξεναγήσουν τους Ρώσους σε όλο το νησί.

Μετά την άφιξη των Ρώσων υπήρξε χαιρετισμός από το Δήμαρχο. Στη συνέχεια οι Ρώσοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Σαμοθράκης με σκάφος και να σταματήσουν στην παρθένα παραλία του Βάτου (όπου δεν υπάρχει οδική πρόσβαση). Στην παραλία αυτή οι Ρώσοι έφαγαν τοπικές νοστιμιές όπως φρέσκα ψάρια κ.α, ενώ όπως μάθαμε κάποιοι από αυτούς έκαναν και μπάνιο καθώς ο καιρός σήμερα ήταν σχεδόν καλοκαιρινός.

Όπως λένε οι πληροφορίες του Alexpoli.gr η ομάδα του τηλεοπτικού συνεργείου έμεινε πραγματικά άφωνη από τις ομορφιές της Σαμοθράκης και σχολίασαν ότι τέτοιο νησί δεν υπάρχει πουθενά!

Ακολούθησαν και άλλες επισκέψεις όπως αυτή στον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης. Από την Αλεξανδρούπολη τους Ρώσους συνόδεψαν  οι κ.κ. Τοψίδης, Βραχιόλογλου, Γκοτσίδης και Γκαμπαερίδης.

12959427_10208067554339920_66585785_o

12948546_10208067554619927_984132019_o

Newsroom Alexpoli.gr / Ανδρέας Χονδρός

 

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΤριπλή διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας απο ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ και λογιστές που συμμετείχαν στην απεργία
Επόμενο άρθρο3ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ