images

Μεγάλα κέρδη για τη ΝΔ με διεύρυνση της διαφοράς δείχνουν οι τάσεις της MRB, όμως και και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μετά της εξαγγελίες υπέρ των συνταξιούχων από τον Α. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου προηγείται με 112,9 μονάδες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε από το βοήθημα στους συνταξιούχους 1,5 μονάδα.Στην πρόθεση ψήφου  η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 12,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, καταγράφει ποσοστό 29,1% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 16,2%. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 8,3%, Δημοκρατική Συμπαράταξη/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 6,5%, ΚΚΕ 6,4%, Πλεύση Ελευθερίας 3,1%, Ένωση Κεντρώων 3,0%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,4%, «Το Ποτάμι» με 2,0%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%.

dhmos1

Μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα για παροχές σε συνταξιούχους και αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά η διαφορά μειώνεται στο 11,4%.

dhmos2

Χαοτική είναι η διαφορά στην παράσταση νίκης με τους πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία να “βλέπουν” ΝΔ.

dhmos3

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο πραγματικός νικητής είναι ο … κανένας.

dhmos4

Στο ερώτημα «πως πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα, γενικά, στη χώρα;», το 92,9% απαντά αρκετά άσχημα/πολύ άσχημα, ενώ το 0,6% πολύ καλά/αρκετά καλά και ένα ποσοστό 5,8% δηλώνει «ούτε καλά, ούτε άσχημα».

dhmos5

Στο ερώτημα «πως κρίνετε σήμερα σε γενικές γραμμές την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας;», το 93,5% απαντά κακή/πολύ κακή.

dhmos6

Προηγούμενο άρθροΑπό 1/1 το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επεκτείνεται σε όλη την χώρα
Επόμενο άρθροΘέμα ασφαλούς λειτουργίας της ΒΦΛ έθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας τη Δευτέρα οι κάτοικοι του Χαλκερού