Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο συγκλήθηκε χθες για μία σειρά θεμάτων. Συνολικά θα συζητηθούν 19 θέματα. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξης Πολίτης σημείωσε πως η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκλήθηκε μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα δήλωσε ότι «το συμβούλιο έχει προκληθεί από την αντιπολίτευση όπως δικαιούται να κάνει. Έχουν συλλέξει τις υπογραφές, έχουν φέρει 8 θέματα προς συζήτηση. Εμείς προσθέσαμε σαν διοίκηση κι άλλα θέματα, συνολικά 18-19. Νομίζω ότι ενόσω οι υπόλοιποι θα γιορτάζουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμείς θα έχουμε ένα μεγάλο απόγευμα και μια μεγάλη νύχτα στην Κομοτηνή. Είναι τέτοια η υφή των θεμάτων που θα περάσουμε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ένα θέμα έχει να κάνει με την κατασκευή της εθνικής οδού Δράμας- Καβάλας. Επί της ουσίας θα εγκρίνουμε το χαρακτηρισμό αυτού του άξονα ως βασικό οδικό δίκτυο ώστε να μπορεί η Εγνατία Οδός, ο ανάδοχος, να τρέξει κάποια διαδικαστικά πράγματα και το έργο που έχει ήδη χρηματοδοτηθεί με 60 εκατομμύρια για αρχή, για το τμήμα Καβάλας- Σταυρού- Κρηνίδων, να μπορέσει να τρέξει. Είναι πολλά τα γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία δεν θα υπερκεραστούν αν δεν ψηφιστεί σήμερα το εν λόγω θέμα. Νομίζω ότι θα πάει καλά και θα το στηρίξουν άπαντες».

ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑ

Για την επίσκεψη του πρόξενου των ΗΠΑ είπε ότι «δεν θα εκφέρω άποψη καθώς δεν παραβρέθηκα στην συνάντηση της Δευτέρας, καθώς δεν με κάλεσαν. Για τη συγκεκριμένη σύσκεψη δεν είχα καμία ενημέρωση, το έμαθα από τα ΜΜΕ».

Προηγούμενο άρθροΠρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για τους «Αργοναύτες» του Water Polo του ΝΟΚ
Επόμενο άρθροΛέσβος: Σχημάτισαν ένα μεγάλο “όχι” και μία ελληνική σημαία στη θέση που σχεδιάζεται δομή μεταναστών – ΦΩΤΟ