Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη δημοσίως, μέσω του facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξηςΚομοτηνής«Σπάρτακος» κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, αναφορικά με το πρωτοφανές συμβάν της ασέλγειας και της απόπειρας βιασμού ενός εννιάχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε προ εβδομάδος περίπου στην Κομοτηνή, γεγονός που έχει σοκάρει και θορυβήσει εντόνως την τοπική κοινωνία.
Ο κ. Δαπέργολας υποστηρίζει αφενός ότι η «αυτοφερόμενη» και «δήθεν» όπως τη χαρακτηρίζει αστυνομία, έχει μεν ταυτοποιήσει τον δράστη, όμως δεν τον έχει συλλάβει, και αφετέρου πως πρόκειται για άτομο που έχει καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό! 
Συγκεκριμένα, ο κ. Δαπέργολας, έγραψε στον λογαριασμό του:
«Άλλο ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι σε αυτόν τον γελοίο τόπο δεν λειτουργεί πλέον απολύτως τίποτε: προ ολίγων ημερών συνέβη ένα τρομερό συμβάν εδώ στη γειτονιά (περιοχή ΔΗΠΕΘΕ), όταν κάποιος ανώμαλος ακολούθησε και στρίμωξε μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας (όπου είναι το σπίτι της) μία 9χρονη μαθήτρια (και πάλι του 10ου Δημοτικού) και Κύριος οίδε τι θα έκανε, αν δεν τον έπιανε στα πράσα κάποιος τεχνίτης που πήγε στην πολυκατοικία για δουλειά και κάλεσε το ασανσέρ εκείνη την ώρα. Εννοείται ότι κλήθηκε η αστυνομία, δόθηκαν (και από το σοκαρισμένο κοριτσάκι και από τον τεχνίτη) ακριβείς περιγραφές του δράστη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε πλήρως με κάποιον που ζει εδώ γύρω και μάλιστα έχει καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό. Οπότε μετά από όλα αυτά τι θα περιμένατε από την αυτοφερόμενη ως ελληνική αστυνομία, πέρα από το αυτονόητο: να μπουζουριάσει δηλαδή αυτόν τον άθλιο ψυχάκια (για τον οποίο γνωρίζει πλέον ακριβώς ποιος είναι και πού μένει); Ε, λοιπόν την πατήσατε! Σας πληροφορώ ότι το εν λόγω υποκείμενο κυκλοφοράει ακόμη κανονικά ελεύθερο (8η μέρα σήμερα από το συμβάν), η (δήθεν) αστυνομία έδωσε απλά την περιγραφή του δράστη στα σχολεία, μαζί με την οδηγία στους δασκάλους και τους γονείς να πάρουν τηλέφωνο (!!!) σε περίπτωση που τον πετύχουν κάπου, και βέβαια το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί φόβος στην περιοχή και οι γονείς των μικρών μαθητών να έχουν πολλαπλασιάσει την προσοχή τους κατά τη μεταφορά των παιδιών τους από και προς το σχολείο (αλλά και γενικότερα). Είπατε τίποτε;».
Τι να πούμε… Απλώς κατ΄ αρχήν θέτουμε το ερώτημα προς τις αστυνομικές αρχές αν τα παραπάνω ευσταθούν, και φυσικά μεταφέρουμε την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, το τέρας να συλληφθεί άμεσα.

Πηγή:inkomotini.gr

Προηγούμενο άρθροΑποδοκιμασίες σε οδηγούς από αγρότες στη συνοριακή οδό της Νυμφαίας (βίντεο)
Επόμενο άρθροΒΟΜΒΑ: Πρέπει άμεσα να απαντήσει το ΥΠΕΞ. Αναγνωρίζει τελικά επίσημα τον Ψευτομουφτή Ξάνθης;