συνταξιουχοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι των ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και Δημοσίου, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή, ενάντια στα νέα μέτρα και στις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων και Συνταξιούχων του Νομού μας, σας κάνει γνωστό ότι οι συνταξιούχοι των ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και Δημοσίου, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στα νέα μέτρα και στις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου το πρωί στην Κομοτηνή.

Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν τα σωματεία Συνταξιούχων Δημοσίου ΙΚΑ και ΟΑΕΕ από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, δηλαδή από Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο.

Αυτό που διεκδικούν οι συνταξιούχοι είναι η απόδοση στο ακέραιο των κύριων και επικουρικών Συντάξεων, το ΕΚΑΣ, τα μερίσματα, η επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και η ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων τους.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι – άνεργοι – συνταξιούχοι που θέλουν να συμμετέχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ Αλεξανδρούπολης ναύλωσε λεωφορείο.

Δωρεάν μετακίνηση στην Κομοτηνή την Πέμπτη 13/10/2016, ώρα 9:00 π.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2551026274 και 2551081439.

Προηγούμενο άρθροΑρχαιρεσίες στη λέσχη φιλάθλων Καβάλας 2016
Επόμενο άρθροΑγιασμός του συλλόγου ΠΝΟΗ στη νέα της διεύθυνση -video