1-1479024305

Την τελική του μορφή αρχίζει να παίρνει πλέον το έργο του μικρού περιφερειακού της Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Χρήστου Γερακόπουλου.

Ο μικρός περιφερειακός είναι ένα έργο το οποίο κατασκευάζεται τμηματικά εδώ και περίπου 2 χρόνια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θράκη Νετ ξεκίνησαν και τα έργα για το τελευταίο κομμάτι του έργου έτσι ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δοθεί στην κυκλοφορία, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο θ’ αλλάξει την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο και θα αποσυμφορήσει το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Στη διάθεση του κοινού την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκεται μόνο το 80% του έργου. Σκοπός αυτού του έργου, είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα μήνα περίπου θα ολοκληρωθούν τα έργα σηματοδότησης στο συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών.

Ωστόσο μέχρι το πέρας του έργου, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελίες για υπερσυνταγογραφήσεις στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα