Η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στην Καβάλα έστειλε στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο έγγραφο με αποδέκτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο ότι οι υπηρεσίες πιθανόν να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και ενόψει του χιονιά που θα πλήξει από το βράδυ σήμερα την περιοχή μας, εφόσον αδυνατεί να προμηθεύσει με καύσιμα τα μηχανήματά της, μια και ο προμηθευτής δεν δίνει καύσιμα μια και έχει να πληρωθεί από τον περασμένο Απρίλιο του 2016.
Παράλληλα τους ενημερώνει ότι πολλά μηχανήματα δεν έχουν περάσει από διαδικασία συντήρησης ελλείψει χρημάτων και δεν έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Φυσικά τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ο Περιφερειάρχης που ρωτήθηκε είπε ότι όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα θα βρίσκονται στους δρόμους και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα, ενώ και ο εργολάβος του έργου θα βρίσκεται σε θέση μάχης!
Πάντως η εικόνα δείχνει ανάγλυφα το πρόβλημα που υπάρχει με την χρηματοδότηση, αλλά και τους διαγωνισμούς του Δημοσίου που μένουν στον αέρα, αλλά επίσης και τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο μηχανισμός του Δημοσίου.
Το σημείο εκείνο που κάνει ιδιαίτερα εντύπωση είναι ότι τα μηχανήματα δεν έχουν το κατάλληλο σέρβις και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, που εγείρει άλλα ερωτηματικά για τους ανθρώπους που τα χειρίζονται!

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις γονέων από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας
Επόμενο άρθροΣτη Καβάλα ο Άδωνις Γεωργιάδης