Φωταγωγήθηκε χθες το απόγευμα (06/12) το πεντάμετρο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σε μια λιτή εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ευάγγελος Ρούφος, φώτισαν το πρώτο δέντρο στο Δήμο Αλεξανδρούπολη, υπό τις μελωδίες βιολιών και παιδικών φωνών της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, καθώς και του σαξοφώνου του Κωνσταντίνο Κάλλια.

«Άλλες οι συνθήκες πέρυσι, άλλες φέτος…υιοθετώντας μια συμβολική πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, βρισκόμαστε εδώ, ακριβώς έξω από το ΠΓΝΑ, είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δώσουμε δύναμη από τη δύναμή μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που δίνουν τις δικές τους μάχες για τη δική τους ζωή και αυτή των συνανθρώπων τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαμπούκης.

O Γιάννης Ζαμπούκης
«Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, και να τους ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας…εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές – του χρόνου να μη λείψει κανείς» κατέληξε ο ίδιος.

«Σε πραγματικά πρωτόγνωρες συνθήκες βρισκόμαστε εδώ, μαζί με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, για να φωταγωγήσουμε μαζί το δέντρο που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις κλινικές όπου νοσηλεύονται ασθενείς με COVID-19 – να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης, θα κερδίσουμε την πανδημία και θα βγούμε πιο ισχυροί από αυτό» ευχήθηκε με τη σειρά του ο κ. Ρούφος.

Προηγούμενο άρθροΚλειστά μέχρι τα Φώτα: Σχολεία, εστίαση, μπαρ – Απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό
Επόμενο άρθροLockdown: Τι θα ισχύσει με τα SMS στο 13033 όταν ανοίξει το λιανεμπόριο