Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Ο αναπτυξιακός ρόλος της ναυτιλίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης”

“Ο αναπτυξιακός ρόλος της ναυτιλίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης” ήταν το κύριο αντικείμενο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο N.O.A. Cafe // Yacht club.

Οι Δανάη Μπεζαντάκου, CEO, Navigator LTD & Γενική Γραμματέας, Propeller Club Port of Piraeus, Ελίνα Κασσωτάκη, Business Development Manager, Holland Hellenic Shipping Agencies Ltd & Αντιπρόεδρος, WISTA Hellas, Αλέξιος Αγγελόπουλος ,CEO, ACA Shipping , Δήμητρα- Μαρίνα Γιορδαμλή ,Corporate Affairs, Prisma Electronics SA
και ο Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ
εστίασαν σε επίκαιρα ζητήματα της ναυτιλίας, στην αξία της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης ως μέσο επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη σπουδαιότητα της ναυτιλίας για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τους ανθρώπους της.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Α. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα της ΝΔ με 9,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Οι πολίτες επιθυμούν εκλογές στο τέλος της τετραετίας
Επόμενο άρθροΟ δραματικός διάλογος του πιλότου του Antonov με τον Πύργο Ελέγχου – «Χάνω το ένα όργανο μετά το άλλο»