Απογοητευμένοι, χωρίς ελπίδα και έτοιμοι για κάθε αρνητικό ενδεχόμενο εμφανίζονται οι πολίτες μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου. Πολλοί είναι αυτοί που το περιμέναμε και άλλοι που μοιρολατρικά πλέον το αποδέχονται ως μοίρα ενώ φουντώνει η ανησυχία για νέο κύμα μετανάστευσης νέων επιστημόνων από την χώρα.
Απογοητευμένοι είναι και οι δικηγόροι της χώρας από την ψήφιση του ασφαλιστικού τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος επαγγελματίας να επιβιώσει πληρώνοντας το 60% των εσόδων του σε εισφορές.
Στην πρώτη σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) αναρτήθηκαν τα ονόματα των μηχανικών-βουλευτών της συμπολίτευσης που στήριξαν τον ασφαλιστικό και φορολογικό νόμο, με την ψήφισή του στη Βουλή, το βράδυ της Κυριακής.
Πρόκειται για την υλοποίηση του πρώτου βήματος αντίδρασης των μηχανικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπεται και η διαγραφή τους. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, από τα τέλη της εβδομάδας, είχε προειδοποιήσει για τις διαγραφές όσων βουλευτών ψήφιζαν, ακόμα και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, που διετέλεσε και πρόεδρος του ΤΕΕ στο παρελθόν.

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή η καταβολή προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων 
Επόμενο άρθροΠρος νέες κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ