Η απόφαση μας για την λειτουργία της Υπηρεσίας της Πολεοδομίας και την έκδοση των οικοδομικών αδειών αποδίδει τους καρπούς της .
Η απολύτως επιτυχημένη λειτουργία από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες και τα οφέλη που προκύπτουν για την οικονομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις επισφραγίζονται από τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών, μέσω του συστήματος e-adeies.

Το σύστημα e-adeies, που διαρκώς αναπτύσσεται και διευρύνεται, συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του ίδιου του έργου των μηχανικών, στην αξιοπιστία και τη διαφάνεια της αδειοδότησης τεχνικών έργων και επενδύσεων αλλά και στην ψηφιακή μετάβαση του κράτους.

Κατά την τριετία 2019-2021, η ΥΔΟΜ Παγγαίου βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες ΥΔΟΜ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσον αφορά την έκδοση οικοδομικών αδειών για νέες οικοδομές, προσθήκες κτλ, όπως αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Χαρακτηριστικό δε των παραπάνω στοιχείων είναι ότι οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν μόνο στον Δήμο Παγγαίου, ξεπερνάνε το 25% των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν στο σύνολο ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

(πηγή : Στατιστικές – ELSTAT (statistics.gr)

Προηγούμενο άρθροΠαιδικές χαρές στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Αν.Υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη στη Καβάλα