KTEL-778x445

Υπήρξε ένα παράπονο επιβάτη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας   που μετακινείται από τον Αμυγδαλεώνα και που κατεβαίνει στην στάση του Πυθαγόρα, ενώ θα ήθελε να κατέβει στο κέντρο της πόλης.  Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Μα αν θέλει κατεβαίνει ο άνθρωπος αυτός στην στάση Πυθαγόρα, Εμείς για να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές πάμε τα παιδιά στο σχολείο και μετά το λεωφορείο επιστρέφει κανονικά στο ΚΤΕΛ. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, αφού είπαμε ότι πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα παιδιά και πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία.

Και από τον Αμυγδαλεώνα το πρωί περνούν 4 λεωφορεία. Δεν γίνεται αυτό. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει μέσα στο σχολείο, τα άλλα όχι. Τέσσερα  είναι τα αυτοκίνητα. Εξάλλου υπάρχει γραμμή από τη Δράμα που ξεκινά στις επτά από τη Δράμα και περνά στις 7.30 από τον Αμυγδαλεώνα Ας πάρουν αυτό.

Όσο για την στάση ΒΡΥΣΑΚΙ λειτούργησε κανονικά. Τα παιδιά κατεβαίνουν κανονικά από τη Δευτέρα εκεί και όλα κυλούν καλά» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΣυνδιοργάνωση Ενημερωτικής Ημερίδας με θέμα « Σήμανση Ποιότητας Προϊόντων & Υπηρεσιών εντός του ΕΠΑΜΑΘ»
Επόμενο άρθρο«Μας εξυπηρετεί η αύξηση των φιλοξενούμενων παιδιών μέσα από το ΕΣΠΑ» εκτιμά η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» Ευαγγελία Δρακονάκη