Συνεδρίασε στην Περιφέρεια η Επιτροπή Αγροτικού Τομέα υπό την προεδρία του Γενικού Διευθυντή της κ. Σωτήρη Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος ήταν η ιεράρχηση των ενταγμένων και υπό ένταξη έργων.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πράγματι είχαμε μια πρώτη συνεδρίαση του Αγροτικού Τομέα στην Περιφέρεια ΑΜΘ μια και με τα νέα μου καθήκοντα, όντας γενικός διευθυντής πλέον, μου ζήτησε ο Περιφερειάρχης να βρεθούμε προκειμένου να μας δώσει τις πολιτικές κατευθύνσεις και προτεραιότητες της ηγεσίας της πολιτικής και τις δικές του βέβαια και εμείς να οργανώσουμε όλη την δραστηριότητα μέσα στα πλαίσια που έχουμε και με τις δυνατότητες που έχουμε έτσι ώστε να του προτείνουμε την ιεράρχηση των έργων, τόσο των ενταγμένων αλλά και αυτών που είναι προς ένταξη και να προτείνουμε νέα έργα που θα είναι η ιεράρχηση αυτή που θα γίνει με βάση τις απόλυτες προτεραιότητες που έχει κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κινήθηκε και η πρώτη σύσκεψη και έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων”.

Ο ΝΕΟΣ

Ο κ. Παπαδόπουλος βέβαια από τη νέα του θέση, αυτή του γενικού διευθυντού θα έχει έτσι και αλλιώς μια κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη. «Μια και είναι πολιτικός και υπηρεσιακός προϊστάμενος μου ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος ενώ συνεργασθήκαμε και με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη. Η Περιφέρεια μας είναι κατ εξοχήν αγροτική και ο αγροτικός πυλώνας είναι πυλώνας ανάπτυξης πολύ σημαντικός για εμάς,.

Άρα το πώς πορεύεται η πολιτική πάνω στον αγροτικό τομέα της Περιφέρειας, νομίζω ότι έχει και άμεση σχέση και ανάλογα αποτυπώματα στην αγροτική ανάπτυξη! Όλα επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τους αγρότες και τους πολίτες όλης της Περιφέρειας.

Γι αυτό και συζητήθηκαν αρκετά θέματα, τέθηκαν ορισμένες προτεραιότητες και τα εγγειοβελτιωτικά έργα οι αναδασμοί, το θέμα της διαχείρισης και άλλα τινά χρήζουν άμεσης προτεραιότητας για να έχει και η Περιφέρεια και οι πολίτες της ένα άμεσο όφελος από την σωστή διαχείριση από την πλευρά της αγροτικής ανάπτυξης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑΟ Αμυγδαλεώνα: Ολοκληρώστε το έργο στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα!
Επόμενο άρθροΒράβευση του φοιτητή, Ανδρέα Ναλμπάντη, για την τεράστια επιτυχία του στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft