Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την επικείμενη κακοκαιρία. Πλην όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Κώστα Πανταζή δυστυχώς η επιβατική κίνηση είναι ελάχιστη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πάντα είμαστε σε ετοιμότητα. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει επιβατική κίνηση. Μας ανησυχεί πολύ αυτό το γεγονός, τείνουμε να πάμε σε επίπεδα καραντίνας. Μιλάμε για μηδενική κίνηση, για μία κατάσταση που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα φτάσουμε ξανά σ’ αυτό το σημείο. Ο κόσμος είναι πολύ παγωμένος, φαίνεται ότι πάει μαζί με τον καιρό. Αυτήν τη στιγμή δεν κυκλοφορεί τίποτα. Είναι υπερβολικά μειωμένη η κίνηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα λεωφορεία ταξιδεύουν με 2-3 άτομα.

Είναι τραγική η κατάσταση, δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθουμε. Με το πετρέλαιο που είναι το βασικό μας έξοδο να έχει ανέβει στα ύψη –και κάθε μέρα ανεβαίνει- είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς δεν ξέρω πώς θα συνεχίσουμε.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει μόνο με το φόβο του κόσμου αυτή η μείωση της κίνησης. Πρέπει να παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως το οικονομικό. Αυτήν την εποχή ήρθαν και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ κλπ, ο κόσμος έχει δυσκολευτεί και τα αποτελέσματα φαίνονται και σε μας. Και είναι τραγικά».

ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

Για τα μαθητικά δρομολόγια είπε ότι «εξελίσσονται ομαλά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Οι μετακινήσεις γίνονται κανονικά και οι μαθητές τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας».

Τέλος, ανέφερε ότι «από τα δρομολόγια του εξωτερικού γίνεται μόνο ένα της Βουλγαρίας κι αυτό με ελάχιστο κόσμο και μάλλον θα κοπεί. Ακόμη και τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη και Αθήνα έχουν χαμηλή κίνηση. Σήμερα (σ.σ. χθες) το λεωφορείο των 6πμ από Θεσσαλονίκη για Καβάλα ήρθε με ένα άτομο. Καταλαβαίνει κανείς από αυτό την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε σε απόγνωση και θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Πάντως, δεν είναι καλά τα πράγματα. Α ελπίσουμε να αλλάξει κάτι».

Προηγούμενο άρθροΗ αντιπολιτευτική απελπισία του Τσίπρα και ο αντίκτυπός της
Επόμενο άρθροΑλλάζουν οι στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας σε όλη την πόλη