Απίστευτο και όμως αληθινό αφού η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία ολοκληρώθηκε με μία πρωτοφανή χαλαζόπτωση που έστρωσε μάλιστα στρώμα αρκετών εκατοστών στο παραλιακό μέτωπο της πόλης έως και τις παρυφές του Παληού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από το πρωί επιχειρούσαν συνεργεία της ΔΕΥΑΚ για να ανοίξουν τους δρόμους από το χαλάζι αλλά και να μαζέψουν τους τόνους φερτών υλικών.

Κάπως ηπιότερα ήταν τα πράγματα στο Παληό όπου επίσης είχαμε χαλαζόπτωση και συγκέντρωση υδάτων στο οδικό δίκτυο ενώ και εκεί τόνοι φερτών υλικών κατέβηκαν στο δρόμο.


Το χειρότερο περιστατικό ωστόσο, ήταν αυτό του θανάσιμου τραυματισμού μιας νεαρής κοπέλας, οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο εκινείτο στην περιοχή πριν από τα τούνελ του Παραδείσου -πλησίον της γέφυρας του Νέστου. Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί (η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέστου ειδοποιήθηκε στις 10:50), λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ όχημα που εκινείτο στο ίδιο σημείο. Η άτυχη κοπέλα, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με άλλες 3 φίλες της. 

Η μια εξ αυτών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ ελαφρύτεροι ήταν οι τραυματισμοί των άλλων 2. Αργότερα όπως έγινε γνωστό κατέληξε άλλη μία κοπέλα κατα τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΆγιο Φως: Δεύτε λάβετε Φως! Έγινε η Αφή σε κλίμα κατάνυξης-video
Επόμενο άρθροΘολό το τοπίο για την σύνδεση με την σιδηροδρομική Εγνατία-video