papakosmas

Ανέτοιμος ο χώρος του παλιού ΠΑΣΟΚ όπως δήλωσε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής κ. Κώστας Παπακοσμάς. Συγκεκριμένα είπε ότι «για το θέμα της ετοιμότητας των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής –το παλιό ΠΑΣΟΚ- των ανθρώπων αυτών που έχουμε υπηρετήσει αυτόν το χώρο και έχουμε θητεύσει στην Αυτοδιοίκηση όσον αφορά τις εκλογές, όσο αφορά τη αυτοδιοίκηση στον περιφερειακό και στον τοπικό βαθμό. Δεν ξέρω αν το άρθρο ήταν η αφορμή ή αν ήταν μία συγκυρία. Να δώσω πρώτα την είδηση ως άνθρωπος του Τύπου ότι σήμερα (σ.σ. χθες) στις 7, υπάρχει μια συνάντηση στελεχών της αυτοδιοίκησης στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την τροπολογία για τον χρόνο των εκλογών, κυρίως όμως για το τι θα γίνει στην Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για το δήμο Καβάλας και τους άλλους δήμους της περιοχής μας. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι το σημαντικό, είναι το θετικό, είναι η είδηση και επίσης ότι αναμένεται προς τα τέλη του μήνα και η άφιξη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, πάλι για το θέμα της αυτοδιοίκησης και για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιμένω ότι έχουμε αργήσει. Ότι δεν έχουμε αξιοποιήσει το κατάλληλο timing όσον αφορά τις υποψηφιότητες, όσον αφορά τις θέσεις μας και εκεί ήταν και η ένστασή μου και η αναφορά μου στις δηλώσεις που παρέθεσα ότι ένας χώρος όπως αυτός του Κινήματος Αλλαγής θα έπρεπε να είχε μία θέση, μία προνομιακή θέση στα ζητήματα της αυτοδιοίκησης και αυτά τα μελλούμενα όσον αφορά το ρόλο των αυτοδιοικητικών και στις επερχόμενες εκλογές αλλά γενικά για την αντιμετώπιση των θεμάτων της κοινωνίας. Νομίζω ότι έστω και αργά θα ανασυγκροτηθούμε, θα βρεθούμε σε θέσεις μάχης ώστε να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας απέναντι στους πολίτες όσον αφορά τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό, τον περιφερειακό».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Θρακικών Εστιών
Επόμενο άρθρο«Το νέο ωράριο των φαρμακείων, οι μεγάλες αλλαγές που φέρνουν πονοκέφαλο» σύμφωνα με την Πρόεδρο του Φαρμ.Συλλόγου Καβάλας Σ.Ρακιντζή