Σάρκα και οστά πλέον και επισημα πήρε απο τις 19 Ιανουαρίου με την έγκριση του Υπουργείου Εργασίας, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ με την επωνυμία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση”Δασικό Χωριό Παγγαίου”.

Έτσι λοιπόν θα μπορεί πλέον να αναλάβει τη διαχείριση του Δασικού Χωριού, που εδώ και 2 – 3 χρόνια ρήμαζε και είχε γίνει στέκι διαφόρων στοιχείων.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Κοκκινίδη την Κυριακή θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου  διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης και στη συνέχεια θα αναμένουν την κλήση από το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, ώστε να τους παραχωρηθεί η διαχείριση ενός από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του δήμου.

Οπως δείχνουν και οι φωτογραφίες οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της καφετέριας και φιλοδοξούνε να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες το επόμενο τρίμηνο, ώστε μέχρι την Πρωτομαγιά να λειτουργήσει τουλάχιστον η καφετέρια.Ταυτόχρονα στο επόμενο διάστημα θα έχουν τελειώσει και οι διαδικασίες για τη ρευματοδότηση αλλα και υδροδότηση του χώρου».

Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του Δασικού Χωριού Παγγαίου, που παρουσίασαν πρόσφατα αυτό προβλέπει είναι καταρχάς εντός του 2016 τη λειτουργία καφετέριας, το 2017 η λειτουργία του εστιατόριου ενώ το 2018 το άνοιγμα και τη λειτουργία του ξενώνα Ορφέας που έχει δυναμικότητα 8 δωματίων και το 2019 του μεγάλου ξενώνα που έχει δυναμικότητα 13 δωματίων.

Προηγούμενο άρθροΑναταραχή στις πολυκατοικίες με ασανσέρ απο την εφαρμογή του νόμου που είναι απαραίτητο το πιστοποιητικού ασφαλούς λειτουργίας
Επόμενο άρθροΗ ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της