Δωρεάν μεταφέρει τους ηλικιωμένους στο Νοσοκομείο το Eurotaxi Καβάλας για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού μετά από συνένωση και συμφωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αντωνιάδη. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του φορέα κ. Τερλάκη Γεράσιμο η ανταπόκριση των ηλικιωμένων άνω των 80 ετών είναι αξιόλογη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το θέμα προέκυψε από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνιάδη. Ψάξαμε να βρούμε, ένα ποσοστό της ηλικιακής ομάδας άνω των 80 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί και ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο, το λόγο που δεν το είχαν κάνει ως τώρα. Προέκυψε ότι πολλά άτομα δεν είχαν την απαιτούμενη βοήθεια και το μεταφορικό μέσο για να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα. Έτσι με πρωτοβουλία του κ. Αντωνιάδη και σε συνεργασία με το Eurotaxi ήρθαμε σε συμφωνία να μεταφέρουμε δωρεάν αυτούς τους ανθρώπους στα εμβολιαστικά κέντρα, να τους περιμένουμε να εμβολιαστούν και να τους γυρίζουμε στο σπίτι τους. Αυτό το πρόγραμμα ήταν μέχρι τις 31 Μαρτίου ωστόσο δεν θα αρνηθούμε σε κάποιον από αυτήν την ηλικιακή ομάδα να τον μεταφέρουμε και τώρα.

Υπήρξαν άτομα που μεταφέραμε και φάνηκε ότι το πρόβλημα του μη εμβολιασμού αυτών των ανθρώπων ήταν η έλλειψη μεταφορικού μέσου ή κάποιου ανθρώπου να τους πάει στο εμβολιαστικό κέντρο».

ΚΙΝΗΣΗ

Για την επιβατική κίνηση γενικά αυτό το διάστημα είπε ότι «ο κλάδος του ταξί προσπαθεί να ανακάμψει, με δυσκολία βέβαια. Κινείται όπως όλη η αγορά. Δεν έχουμε ανέβει σε ό,τι αφορά το φόρτο εργασίας. Προσπαθούμε, υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις, ωστόσο είμαστε πολύ χαμηλά σε σχέση με το προηγούμενο έτος και δεν συζητάμε καν για τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να πιάσουμε τα στάνταρντ των προηγούμενων ετών, έχουμε πέσει πάρα πολύ.

Η άνοδος των καυσίμων σίγουρα μας επηρεάζει. Όλα τα ταξί κινούνται με πετρέλαιο και όταν η τιμή του ανεβαίνει αισθητά, είναι λογικό να ανεβαίνει και η συντήρηση του αυτοκινήτου. Μαζί με το πετρέλαιο ανεβαίνουν κι άλλα είδη και μας επηρεάζει άμεσα».

Προηγούμενο άρθροΤο ΤΕΕ Αν. Μακ. διοργανώνει πρόγραμμα τηλεκατάρτισης σε “Μοντέλα Management – Mentoring”
Επόμενο άρθρο«Μέχρι το τέλος της θητείας μου θα έχει ολοκληρωθεί το ασανσέρ της Παναγίας», δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης