“ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ” – Επίσκεψη μαθητριών στο Δημαρχείο Καβάλας.
Εκπροσωπώντας όλο το σχολείο, μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Καβάλας, συνοδευόμενες από την εκπαιδευτικό κ. Αλεξάνδρα Γερακίνη, πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στο Δημαρχείο. 

Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Υιοθετούμε το Αρχαίο Θέατρο της Περιοχή μας”, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας ασχολήθηκαν με το αρχαίο θέατρο Φιλίππων .  

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μνημείων (που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου), την Κυριακή 17 Απριλίου το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας θα πραγματοποιήσει στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων, εκδήλωση με τίτλο: “Το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας Υιοθετεί το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων”. 

Οι μαθητές που συμμετέχουν στην εκδήλωση καθώς και η υπεύθυνη καθηγήτρια τους κ. Αλεξάνδρα Γερακίνη, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και εργάστηκαν με όρεξη και άφθονο κέφι. Πραγματοποίησαν δε, επισκέψεις στο αρχαίο θέατρο στο οποίο έκαναν τις πρόβες τους.

Οι μαθήτριες προσκάλεσαν τη δημοτική αρχή να παραβρεθεί στην εκδήλωση και κατέθεσαν στη Δήμαρχο γραπτή πρόταση για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου των Φιλίππων.  

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΑμφίπολη: Πρόταση 950.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση της αναστήλωσης
Επόμενο άρθροΆγριο ξύλο μεταξύ προσφύγων στα Ιωάννινα! Οι “παλιοί” του κέντρου φιλοξενίας δεν θέλουν τους καινούριους που έφτασαν από τη Λάρισα!