Μετά την έξοδο μου από το Νοσοκομείο Καβάλας, δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, για όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας, καθώς και την Διοίκηση του, με τον φίλο Διοικητή Ντίνο Κλειτσιωτης. Για αυτό που έζησα της 5 ημέρες στην Στεφανιαία Μονάδα της Καρδιολογικης Κλινικής, πιθανόν να μην υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις ευγνωμοσύνης.

Το βέβαιο είναι, ότι διαθέτουμε ένα θαυμάσιο και εξειδικευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Υπέροχοι άνθρωποι, Αψογοι επαγγελματίες, με συμπεριφορά γονιού στο παιδί του, με γλυκύτητα και υπομονή, όσο δύσκολα περιστατικά και ανθρώπινες αντιδράσεις, έχουν να αντιμετωπίσουν. Συγχαρητήρια στον Διευθυντή κ Καμπουριδη, τον κ Παπουλιδη, τον κ Χουσειν την συμμαθήτρια μου Λυδία Μυλωναδακη..

Στις αγαπημένες μου, φίλες μου πλέον, νοσηλευτριες, που όλα αυτά τα μοναχικά εικοστετραωρα, στην εντατική, ήταν δίπλα μου, με χαμόγελο και αισιοδοξία, δίνοντας κουράγιο σε όλους μας, ότι όλα θα πάνε μια χαρά Στήριξη μοναδική, ενώ είσαι στο κρεβάτι σου, βλέποντας μόνο το ταβάνι και ακούγοντας τα γογγυτα των διπλανων σου, χωρίς να ξέρεις ποιοι είναι και τι πόνο τραβάνε και οι ίδιοι.

Εκεί έχεις εκείνη τη στιγμή, το νοσηλευτικό προσωπικό, που σου λέει μια καλή κουβέντα και σου δίνει κουράγιο. Πόσο μάλιστα τώρα, που εξαιτίας και της πανδημίας, δεν επιτρέπεται, κανένας δικός σου, να είναι κοντά σου. Η μοναξιά και η αγωνία σε κυριεύει..

Αυτό που έχω να πω, με συγκίνηση και αγάπη, ότι αυτοί οι άνθρωποι επιτελούν ένα τεράστιο έργο, αυτές τις δύσκολες στιγμές, που βρίσκεσαι στο κρεβάτι, με οποιαδήποτε ασθένεια… Για αυτό κοιτάμε την υγεία μας, προσέχουμε τους εαυτούς μας..

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ 💕

Προηγούμενο άρθροΑδειασε η θάλασσα από Σαμοθράκη και Καβάλα μέχρι την Σητεία – Η εξήγηση
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος Πτυχιούχων Ωκεανογράφων και Θαλασσίων Βιοεπιστημόνων Ελλάδος εξηγεί τι συμβαίνει με την πτώση της θαλάσσιας στάθμης- Video