Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των lock down σε αρκετές περιοχές έχει προσαρμόσει τα δρομολόγιά του, την ίδια ώρα που έχει διακόψει τα δρομολόγια για Σέρρες και μείωσε αυτά για την Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του φορέα Κώστας Πανταζής δήλωσε ότι «έχουν αλλάξει πολλά. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Το βιώνουμε αυτό από το Μάρτιο αλλά το δεύτερο lock down είναι το τελειωτικό χτύπημα για μας. Η βασική γραμμή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, αυτή της Θεσσαλονίκης, είναι ουσιαστικά κλειστή και γίνεται μόνο για έκτακτες ανάγκες, για νοσοκομεία, εργασία κλπ. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε τα δρομολόγια και καθημερινά γίνονται τέσσερα προς Θεσσαλονίκη (8πμ, 12μ, 4μμ και 8μμ) μόνο για όσους θέλουν να ταξιδέψουν αναγκαστικά. Η πληρότητα είναι κάτω από τα όρια που μας ζητάνε. Έχουμε δικαίωμα να βάλουμε 65% αλλά η πληρότητα είναι χαμηλότερη. Για την Αθήνα εκτελείται μόνο ένα δρομολόγιο, το βράδυ στις 9».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ

Σε τοπικό επίπεδο είπε ότι «ο κόσμος έχει φοβηθεί και δεν μετακινείται. Τα δρομολόγιά μας γίνονται κανονικά χωρίς κάποια αλλαγή αλλά δεν υπάρχει κόσμος. Έλεγχοι γίνονται καθημερινά στα λεωφορεία. Ο κόσμος φοράει τις μάσκες και τηρεί τα πρωτόκολλα. Έχει συμμορφωθεί αλλά φοβάται και δεν επιλέγει τις μετακινήσεις με το υπεραστικό ΚΤΕΛ».

Για τα μαθητικά δρομολόγια είπε ότι «εκτελούνται κανονικά εκτός από αυτό για το λύκειο της Ελευθερούπολης που είναι κλειστό».

Για τις οικονομικές ενισχύσεις είπε ότι ο κλάδος τους έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας. Ο κάθε αυτοκινητιστής μπορεί να ενταχθεί ατομικά.

Προηγούμενο άρθροΑμερικανικές εκλογές: Πιο κοντά στον Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν – Τέσσερις πολιτείες το “κλειδί” – Δείτε LIVE τα αποτελέσματα
Επόμενο άρθρο«Η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει μέτρα ανά νομό, αφού δεν υπάρχουν παντού τα ίδια επιδημιολογικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Κελγιώργης