Τοποθετήθηκε σήμερα η νέα προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα στο Δημοτικό Σχολείο Οφρυνίου. Η ολοκαίνουρια αίθουσα έρχεται να καλύψει τις ανάγκες στέγασης του σχολείου, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία αύξηση μαθητικού δυναμικού.

Επειδή για τη συγκεκριμένη αίθουσα ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες ένα χρόνο πριν, αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2014 για την αναβάθμιση όλων των εκπαιδευτικών υποδομών του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα και με μόνο στόχο το καλό της εκπαίδευσης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, γιατί η παιδεία αποτελεί για τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη και τη διοίκησή του πρώτη προτεραιότητα.

Η νέα αίθουσα είναι προσωρινή καθώς έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για προσθήκη τριών νέων αιθουσών και μιας αίθουσας πολλαπλών στο Δ Σ. Οφρυνίου και περιμένουμε το χρηματοδοτικό εργαλείο, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η κατασκευή της προσθήκης. Μέχρι τότε οι μαθητές θα κάνουν μάθημα σ’ αυτήν τη σύγχρονη αίθουσα που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου το Σάββατο
Επόμενο άρθροΝέα πρόκληση από Τουρκία: Κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας της Θράκης