flyin106

Ο διευθυντής του αεροπορικό σόου Πάνος Γεωργιάδης συνάντησε χθες τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη. Συζήτησαν για το προσεχές αεροπορικό σόου.

Οριστικές αποφάσεις για την πραγματοποίηση του ή όχι θα παρθούν σε σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου. Η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη με ευθύνη κυρίως του κ. Γεωργιάδη. Όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι θεωρούν ότι το σόου θα γίνει κανονικά.

Θα γίνει το αεροπορικό σόου;

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Αντωνιάδης, δέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του στον 4ο όροφο του διοικητηρίου, τον διευθυντή του αεροπορικού σόου, Πάνο Γεωργιάδη. Η συζήτηση διήρκεσε περισσότερο από σαράντα πέντε λεπτά, κατά τα οποία ο Πάνος Γεωργιάδης ενημέρωσε  τον αντιπεριφερειάρχη για την προετοιμασία, ώστε να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, το αεροπορικό σόου του 2017. Όποιος συζητήσει με τον Π. Γεωργιάδη, δεν λαμβάνει συγκεκριμένη απάντηση, εάν το σόου θα γίνει ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπεριφερειάρχης επέμενε, ότι το σόου πρέπει να πραγματοποιηθεί. Πάντως το κυριότερο γεγονός αυτών των ημερών, είναι η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο του Θ. Μαρκόπουλου.

Εκεί θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις – θέλουμε να πιστεύουμε – υπέρ της πραγματοποίησης του σόου.

Στη σύσκεψη της Τρίτης έχει κληθεί κι ο δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης, που έχει ζητήσει, μέρος των εκδηλώσεων να φιλοξενηθούν, τις ίδιες πάνω – κάτω ημερομηνίες, στην παραλία της Νέας Περάμου.

Ενθαρρυντικό για την πραγματοποίηση του σόου, είναι το γεγονός ότι ο ιδιώτης που αναζητά χορηγούς, φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος, άρα υπάρχουν ενδιαφερόμενες εταιρίες ή άλλοι ιδιώτες, που θέλουν να εκμεταλλευτούν το σόου, για να διαφημιστούν.

Προηγούμενο άρθροΧίλιοι εθελοντές για την εξόρμηση Let’s Do It Greece
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα