Αρκετές είναι οι υποψηφιότητες δημάρχων από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Καβάλας. Η επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα» κ. Δήμητρα Τσανάκα σημείωσε ότι πραγματοποίησαν μία συνάντηση για το μέλλον της παράταξης, μία ομάδα συμβούλων που είναι δυνατή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η συνάντηση έγινε για να γιορτάσουμε τις ελευθερίες από την πανδημία πριν… προλάβουν να μας κατακλύσουν. Πρέπει να διακωμωδούμε καμιά φορά την κατάσταση γιατί είναι αρκετά σοβαρή. Θελήσαμε, λοιπόν, να βρεθούμε από κοντά μετά από καιρό κι επειδή ακούμε διάφορα ονόματα υποψηφίων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές οπότε έπρεπε επειγόντως να συζητήσουμε σαν ομάδα για να δούμε εκ πρώτης όψεως τι σκοπεύουμε να κάνουμε. Η απόφαση που ελήφθη είναι ότι αυτή η ομάδα είναι όχι μόνο η πολυπληθέστερη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά είναι κι αυτή που έχει τεχνογνωσία, τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, είναι δυνατή και συμπαγής. Ασκεί την αντιπολίτευση όχι με λαϊκίστικο τρόπο, αλλά ψηφίζοντας «ναι» εκεί που πρέπει και «όχι» εκεί που πρέπει. Είμαστε σοβαροί στο έργο μας κι επειδή αυτή η ομάδα έχει «ζυμωθεί», έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου στα 5 χρόνια που διοικούσαμε, με προστριβές αλλά και με συνεργασία, αυτό το πράγμα μας έχει δέσει. Είναι όλοι άνθρωποι με αξία και άποψη. Αυτές τις αρετές που έχουμε δεν τις χαλαλίζουμε σε κανέναν υποψήφιο. Δεν μπορεί να μας θεωρεί δεδομένους κανένας, δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένη τη στήριξή μας κανένας και μόνο αν προέρχεται μέσα από την ομάδα. Αυτοί που προέρχονται μέσα από την ομάδα τη δικαιούνται αυτήν τη στήριξη και θα την έχουν».

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Και πρόσθεσε πως «Το δεύτερο που εμένα με ευχαρίστησε πάρα πολύ είναι ότι τουλάχιστον οι δύο που είναι υποψήφιοι μέχρι στιγμής υποσχέθηκαν στην ομάδα ότι δεν θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα προσπαθήσουν να τα βρουν μεταξύ τους, όταν πλησιάσουμε προς τις εκλογές. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Ποντάρω στο χαρακτήρα των ανθρώπων και είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και οι δύο. Είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσουν το λόγο τους, αν δεν τους πιέσουν άλλοι από ‘δω κι από ‘κει. Μιλάμε φυσικά για την κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου και τον κύριο Σωτήρη Παπαδόπουλο».

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη φωτιά στον Έβρο – Εκκενώνεται περιοχή στο Σουφλί
Επόμενο άρθροΕίμαστε αντίθετοι στο να μετατραπούμε σε ελεγκτές, δήλωσε για τα νέα μέτρα στην εστίαση ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Καβάλας, Μάκης Κωνσταντινίδης