Ο Δήμος Νέστου τρέχει τις διαδικασίες για την λειτουργία του κάμπινγκ Κεραμωτής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Σάββα Μιχαηλίδη  αναμένουν να λάβουν τις σχετικές υγειονομικές άδεις και να το λειτουργήσουν.

Ο δήμαρχος Νέστου σημείωσε ότι «Έχουμε πράγματι ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τις προετοιμασίες στο κάμπινγκ. Κάνουμε μια προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι. Αυτό βέβαια  θα εξαρτηθεί από τους μηχανισμούς  ελέγχου που θα πρέπει να μας δώσουν και βεβαίωση κατά COVID 19 ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αυτούς που ενδιαφέρονται και είναι αρκετοί.

 Βέβαια το κάπινγκ θα ανοίξει και οι διαδικασίες που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι τέτοιες που η επισκεψημότητά του θα είναι σε αριθμό πολύ μικρότερη από αυτή που θα μας φέρει οικονομική βιωσιμότητα. 

Όμως για λόγους ψυχολογίας θα ανοίξουμε τον χώρο ενώ ελέω και της καθαρότητας της περιοχής μας προσπαθούμε να δώσουμε αυτή τη διάσταση και να μην δημιουργήσουμε έστω και την παραμικρή υποψία της περιοχής ότι δεν είναι δηλαδή καλή».

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Όλο αυτό έχουμε τη δυνατότητα μέχρι στιγμής να το διαχειριστούμε σωστά και αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι πράξεις που καλύπτουν τις διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να έχουμε μια καλή περίοδο και στον χώρο αυτό.

 Από εκεί και πέρα επειδή δείχνουν τα πράγματα αισιόδοξα ως προς την επισκεψημότητα εύχομαι να είμαστε στους τυχερούς που δεν θα δεχθούμε εισαγόμενο κρούσμα. Άλλωστε  εδώ οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και γενικότερα οι Βαλκάνιοι έκαναν την επιλογή τους που είναι Θάσος και Κεραμωτή και αναμένουμε».

Προηγούμενο άρθροΣωματείο εστίασης: Συνεχίζεται η προσπάθεια εξόντωσης των καταστημάτων εστίασης της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στην Ξάνθη: Μαθήτρια θετική στον κορονοϊό