Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας όπου εξελέγη Αντιπρόεδρος ο κ. Μανόλης Κελαϊδάκης. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Προμούσας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είχαμε την πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με δύο θέματα. Ήταν κατεπείγουσα διότι έπρεπε να στείλουμε τις προτεινόμενες θέσεις προσωπικού κάποιων σχολικών μονάδων. Όφειλε, επίσης, όπως όριζε ο κανονισμός να εκλέξει τον Αντιπρόεδρο. Δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από κάποιον για τη θέση κι έτσι πρότεινα τον κ. Μανόλη Κελαϊδάκη. Έκανα αυτήν την πρόταση για δύο λόγους. Είναι ένας δημοτικός σύμβουλος που οι τοποθετήσεις του έχουν πάντα βάρος, έχει αντικειμενικότητα και προσπαθεί να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής. Είχε και έναν συμβολισμό αυτή η κίνηση, ήθελα να τον στηρίξω στον αγώνα που κάνει ως πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα πετρέλαια. Σαν συνάδελφοί του τον στηρίζουμε και θεωρούμε ότι είναι ένας άνθρωπος δραστήριος και με ενεργό πολιτικό λόγο. Μ’ αυτήν τη ν κίνηση δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω τον απερχόμενο αντιπρόεδρο κ. Ηλία Καλανταρίδη που άλλωστε δεν ήθελε να είναι υποψήφιος κι είναι από τους ανθρώπους που με τις τοποθετήσεις του βοήθησε πάρα πολύ. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

Για τις προσλήψεις των καθαριστριών είπε ότι «είναι αυτές που προγραμματίζουμε για τη σχολική χρονιά 20022-23, από το Σεπτέμβριο του ’22 έως τον Ιούνιο του ’23. Η υποβολή των αιτημάτων έπρεπε να γίνει ως τις 21 Ιανουαρίου του 2022, οπότε συνεδριάσαμε τώρα για το θέμα και πήραμε την απόφαση για την πρόσληψη 55 καθαριστριών μερικής απασχόλησης και 45 πλήρους απασχόλησης».

Προηγούμενο άρθροΚορονοχρέη: Πότε θα αρχίσει η εξόφλησή τους – Οι λεπτομέρειες για τη ρύθμιση των 36-72 δόσεων
Επόμενο άρθροΚωστής Σιμιτσής: Μπορούν να αποκτήσουν ζωή οι Καπναποθήκες αρκεί να γίνουν πρώτα αλλαγές στην κείμενη νομοθεσία