Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας κ Θεόδωρος Χατζηχρήστος με τον τομεάρχη υπηρεσιών της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη, συναντήθηκαν στην Δομή Προσφύγων στο πρώην Στρ/δο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, με τον εκπρόσωπο της Πολιτείας, για να εκθέσουν τις θέσεις της Ομοσπονδίας αναφορικά με τα οφέλη που θα έπρεπε να προκύπτουν για την τοπική κοινωνία και οικονομία από τη λειτουργία της Δομής, και ειδικότερα (i) από τις προμήθειες αγαθών και υπηρεσιών και (ii) από την εντοπιότητα των προσλήψεων.

Ο Διοικητής της Δομής κος Δημήτρης Ρέμμος δήλωσε ότι θεωρεί δίκαια τα αιτήματα της Ομοσπονδίας και ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και της πρόνοιας που παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, θα υποστηρίξει ένθερμα τις θέσεις μας.

Σύμφωνα με την επιστολή της Ομοσπονδίας ζητείται από τον ΔΟΜ (Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης), να εναρμονιστεί με τις διαδικασίες που ακολουθεί η Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (σχετικά : Implementing Partnership Management Guidance, Note No. 4, E.1.5.2.69 pp 13 of 35), και να προχωρήσει σε αυτορρύθμιση.

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο13 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Καβάλα-75 συνολικά στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣε σπίτι έπεσε στη Πρώτη Σερρών το μονοκινητήριο αεροσκάφος – ΦΩΤΟ