Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΚ καθώς οι ιδιοκτήτες της αδυνατούν να συνδράμουν οικονομικά. Ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας κ. Πέτρος Πετρόπουλος σημείωσε πως βρίσκονται σε αναζήτηση χρημάτων για να σωθεί η ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «αυτήν τη στιγμή η ομάδας βρίσκεται στο χείλος το γκρεμού διότι ενώ υπάρχει η διάθεση από πλευράς των Καβαλιωτών επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν, δυστυχώς αδυνατούν σε κάποιο βαθμό διότι αυτήν την στιγμή τα έξοδα είναι υπέρογκα. Και στο γραφειοκρατικό κομμάτι με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα λειτουργικά έξοδα.

Προχώρησαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από πλευράς των κ.κ. Δεληκάρη, Αντωνίου και Κατσαμακίδη αγόρασαν το 70% της αύξησης και από ‘κει και πέρα ζήτησαν τη βοήθεια των Καβαλιωτών. Δυστυχώς η ανταπόκριση ήταν πάρα πολύ μικρή. Στο σύνολο των 7 χιλιάδων μετοχών οι Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν σε 40-50 μετοχές. Το νούμερο αυτό είναι εξευτελιστικό. Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, σήκωσαν τα χέρια».

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Πρόσθεσε ότι «έχει αναπτυχθεί μία πρωτοβουλία το τελευταίο χρονικό διάστημα. ζητήθηκε η συνδρομή απ’ όλους κι ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει για να μαζευτούν κάποια χρήματα για το ποσό της εγγυητικής επιστολής και να κατατεθεί έγκαιρα παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην Καβάλα. Υπάρχουν τα «παράθυρα» ώστε αν καταβληθεί το ποσό ο ΑΟΚ μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Επίσης είπε ότι «εκφράστηκε κάποιο ενδιαφέρον από τον Χατζιντάγκι ο οποίος είναι ένας Ιρανο-Καναδός επενδυτής. Ενώ είχε ανακοινώσει ότι εντός 48 ωρών από την Κυριακή και μετά θα ανταποκρίνονταν στους όρους, δεν το έκανε. Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά το ζητούμενο είναι ότι ο ΑΟΚ πρέπει να βγει άμεσα από το τούνελ και με αισιοδοξία να χτίσει το μέλλον του. Αυτό που ξεκίνησαν οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα εδώ και 8 χρόνια και την οδήγησαν από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2.

Για το αν είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, απαντώ ότι βρίσκομαι στη μέση ενός μονόδρομου διότι δεν βλέπω πολύ φως. Ο πρώην υπουργός κ. Καλαντζής έδειξε διάθεση να στηρίξει την προσπάθεια βάζοντας χρήματα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τους μετόχους της ΠΑΕ και είπε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί. Πιστεύουμε και περιμένουμε να πάνε κατ’ ευχήν τα πράγματα για τον ΑΟΚ. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Προηγούμενο άρθροΑκυρώθηκε η μουσική εκδήλωση στην Παναγιά- 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή
Επόμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Ο δήμος και ο δήμαρχος Καβάλας απαξιώνουν ένα από τα σύμβολα της πόλης, τον ΑΟΚ