Δεν θα πραγματοποιούνται μαθήματα αύριο Τετάρτη σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καθώς θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες εκλογές που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τον Μάιο.
Μάλιστα για την Καβάλα για πρώτη φορά στις 3 δεκαετίες λειτουργίας του ΤΕΙ οι εκλογές δεν θα γίνουν στους χώρους του ιδρύματος αλλά στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας… για λόγους ασφαλείας! Όπως δήλωσε στο ΕΝΑ ο πρ. Ν. Μητρόπουλος τα περσινά σοβαρά επεισόδια και οι καταστροφές στο ΤΕΙ οδήγησαν στην απόφαση να γίνουν αλλού οι εκλογές ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ψηφοφόρων και της εφορευτικής.
Το ενδιαφέρον πάντως στην Καβάλα για τις εκλογές των φοιτητών είναι ιδιαίτερα χαμηλό καθώς χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος στον εκλογικό στίβο κατεβαίνουν μόλις δυο ιστορικές παρατάξεις η ΔΑΠ υποστηριζόμενη από την ΝΔ και η ΠΚΣ υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ.

Να τελειώσουμε με τον ρατσισμό κατά των ΤΕΙ ζήτησε ο πρ. του ΤΕΙ ΑΜΘ Νάσος Μητρόπουλος σχολιάζοντας την παραδοχή της αν. Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου για υποστελέχωση των ΤΕΙ και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος Οινολογίας της Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΥπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) πραγματοποίησε την τελετή έναρξης κατασκευής του έργου
Επόμενο άρθροΣύριζα Καβάλας:Ολοήμερα σχολεία|αλήθειες και ψέματα