Η ΒΦΛ ήταν πρώτη στάση στην περιοδεία του πρ. της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Καβάλα. Εκεί τον περίμεναν δεκάδες εργαζόμενοι που απεργούν με τους οποίους συζήτησε ενώ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Ν. Βογιατζίδη. Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε με σκληρά λόγια για την εργοδοσία του εργοστασίου ενώ ζήτησε το εργοστάσιο να περάσει σε κρατικό έλεγχο με την συμμετοχή των εργαζομένων.
Έπειτα ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να μπει στο εργοστάσιο και να συναντηθεί με την διοίκηση συνοδευόμενος από το προεδρείο του σωματείου.
Οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στην πύλη φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Παράλληλα οι άνθρωποι της πύλης ενημερώνουν τον κ. Λαφαζάνη ότι μπορεί να εισέλθει μόνος στο εργοστάσιο και ο ίδιος ζητά να μιλήσει απευθείας με την διοίκηση.
Τελικώς ο κ. Λαφαζάνης ανακοινώνει πως η διοίκηση επιθυμεί συνάντηση μόνο με τον ίδιο με τον πρόεδρο της ΛΑΕ να απορρίπτει την πρόταση και να το ανακοινώνει στους εργαζόμενους.

Προηγούμενο άρθροΕπίκαιρη ερώτηση Ν.Παναγιωτόπουλου για τη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών εντός του αστικού ιστού του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΑνέγερση Βρεφονηπιακού σταθμού στο Περιγιάλι Καβάλας με υπογραφή Παυλίδη