Μία ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Συγκεκριμένα με αφορμή την αποχή των δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης Πολιτών» από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και των Διοικητικών Συμβουλίων του Δήμου Καβάλας μέχρι την ανάκληση της έφεσης από τη Δημοτική Αρχή, στην υπόθεση της πρόσληψης των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τόνισε κατά τη συνεδρίαση του Σώματος το απόγευμα της Πέμπτης 3 ότι καμία και κανένας εργαζόμενος δε θα μείνει χωρίς δουλειά, απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το θέμα.

«Δε θα αναφερθώ στις λίγες εργαζόμενες οι οποίες κρίνουν μια διοίκηση από το σπίτι με ειδική άδεια. Θα αναφερθώ γενικά στις εργαζόμενες και θα πω για άλλη μια φορά ότι καμία καθαρίστρια δεν θα μείνει από δουλειά και καλύτερα να παραιτηθώ από δήμαρχος από το να μην τηρήσω την υπόσχεσή μου. Είδατε πολλούς να τρώνε δυο μήνες φυλακή για να μην την πληρώσει ένας υπάλληλος; Ο χρόνος θα με δικαιώσει…», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καβάλας.

100 TABLETS

Όσον αφορά την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση, Βαγγέλη Παππά ώστε να μην αγοραστούν φέτος στολίδια για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και αντί αυτών να ενισχυθούν οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη, ο κ. Μουριάδης απάντησε ότι δεν έχει αγοραστεί καινούριος στολισμός και ήδη ο Δήμος Καβάλας έχει δρομολογήσει τη δωρεά 100 tablets σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων οι οποίοι τα έχουν ανάγκη, μετά από συνεννόηση η οποία θα προηγηθεί με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι έρευνες και μέσα απο την εκπομπη της Αγγελικής Νικολούλη για τον εντοπισμό του 40χρονου Κωνσταντίνου Δασκάλου
Επόμενο άρθροΘάνατος 40χρονου εργαζόμενου σε λατομείο του Δήμου Νέστου