Εκπρόσωποι της Δημοτικής και Τοπικής Αρχής του Δήμου Νέστου αλλά και αρκετοί συμπολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Ζαρκαδιάς, για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη κωμωδία «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη.

Μία Western κωμωδία με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα, όπου πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος και Φιόνα Γεωργιάρδη.

Το σενάριο αφορούσε μια δυναμική μάνα με τα δίδυμα παιδιά της, ένα ανεκπλήρωτο καουμπόικο έρωτας ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα κρυμμένα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή μεγάλη τρυφερότητα.

Έτσι, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 107 χρόνων από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Τέλος, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το σεβασμό στις διατάξεις του κράτους για την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία του κοινού και των καλλιτεχνών.

Προηγούμενο άρθροΠαράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την απόσυρση ταμειακών μηχανών
Επόμενο άρθροΚαι αυτή την Παρασκευή πάμε «Στου Σαρρή» στη Ν.Ηρακλείτσα- Φαγητό και coctails με κρασί