Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης Καβάλας είχε η προσωρινή Επιτροπή του Συλλόγου Παραθεριστών και κατοίκων της παραλίας Τούζλας, Ορφανίου και Κάριανης.

Τα μέλη της επιτροπής παρουσίασαν στον δήμαρχο τα προβλήματα της καθημερινότητας και χρονίζοντα, και συζήτησαν μαζί του τρόπους επίλυσής τους.

“Η επιτροπή επέδωσε επιστολή με συνοπτική παράθεση των κυριότερων θεμάτων και εξέφρασε θερμή διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει τις ωφέλιμες πρωτοβουλίες του Δήμου” αναφέρει με γραπτή δήλωσή της στο Facebook Αριάδνη Παπαφωτίου.

Η κυρία Παπαφωτίου μέλος της επιτροπής τονίζει ότι το πολύ καλό κλίμα της συνάντησης, επιβεβαίωσε την θέληση όλων να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής των κατοίκων και να αναπτυχθεί η περιοχή με σεβασμό σε ανθρώπους και περιβάλλον.

Ο Σύλλογος Παραθεριστών και κατοίκων της παραλίας Τούζλας, Ορφανίου και Κάριανης στις δέκα ημέρες από την ανακοίνωση της ίδρυσής του, πραγματοποίησε πάνω από 150 εγγραφές ιδρυτικών μελών και συνεχίζει. “Το ενδιαφέρον είναι ζωηρότατο. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και το Καταστατικό του που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο” αναφέρει η κυρία Παπαφωτίου

Σημείωση: Στην φωτό, στιγμιαία χωρίς μάσκες, για τις ανάγκες του ενσταντανέ. Στην είσοδο του Δημαρχείου Ελευθερούπολης, κράτησαν τα ονόματά μας, σε όλη την διάρκεια της συνάντησης φορούσαμε μάσκες και επίσης μας θερμομέτρησαν πριν μπούμε.

Πληροφορίες και φώτο από Αριάδνη Παπαφωτίου-Facebook

Πηγή:www.infonews24.gr

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Σαρρής | Ανάγκη για μόνιμη στήριξη των επιχειρήσεων – Να δοθούν κίνητρα για να μην έχουμε απολύσεις
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ για τον θάνατο του Τάσου Μεταξά