Screenshot

Πολλά προσδοκά ο κλάδος των καφεζυθοπωλών από το φετινό Πάσχα. Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργος Βαφείδης σημείωσε πως τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά σε ό,τι αφορά τους τουρίστες που θα επισκεφθούν την Καβάλα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και παραδοσιακά αυτή η περίοδος είναι καλή για τον κλάδο της εστίασης. Αν ο καιρός βρεθεί σύμμαχός μας και η τουριστική κίνηση κρατήσει ένα σχετικά καλό επίπεδο, πιστεύω ότι θα είναι μία καλή περίοδος για την τοπική οικονομία.
Για την περίοδο του Πάσχα είναι γεγονός ότι τα προγνωστικά είναι θετικά και μακάρι να συμβεί αυτό που προσμένουμε. Υπάρχει πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης μας, που βέβαια δεν είναι ούτε ιδιαίτερα μεγάλα ούτε πολλά σε αριθμό. Αλλά σίγουρα εφόσον γεμίσουν αυτά και όσο κόσμο μπορούν να γεμίσουν οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και τα Rbnb, θα δώσουν ένα θετικό πρόσημο στα οικονομικά της περιοχής μας μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου».
ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΓΟΡΑ
Για την αγορά και κατά πόσο έτοιμη είναι να δεχθεί τους επισκέπτες για το Πάσχα, είπε ότι «το Μεγάλο Σάββατο είναι μια μέρα που φιλοξενεί υπερβολικό αριθμό καταναλωτών και πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης, τόσο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και τα events που έχουν καθιερωθεί για εκείνη τη μέρα από τα καταστήματα της εστίασης. Θεωρώ ότι η αγορά είναι έτοιμη. Πάντα είναι έτοιμη. Το θέμα είναι πόσο έτοιμος είναι ο καταναλωτής για να ξοδέψει χρήματα. Αν και εφόσον του περισσεύουν από τις αγορές ειδών πρώτης ανάγκης που πρέπει απαραίτητα να κάνει. Η αγορά είναι έτοιμη πιστεύω».

Προηγούμενο άρθροΗ αυξημένη κίνηση στην πόλη λόγω Πάσχα, δυσκολεύει τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας
Επόμενο άρθροΜεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας για το Πάσχα, κυρίως από Έλληνες επισκέπτες