1

Παρουσία των τοπικών αρχών, ο Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Ακροβουνίου, έκοψε την Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του.
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, παρουσίασε τις πολιτιστικές δράσεις που υλοποίησε ο σύλλογος εντός του 2015. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος εδώ και χρόνια διοργανώνει μεταξύ άλλων, με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον «Πολιτιστικό Αύγουστο», τους «Διονυσιακούς Απόηχους», αιμοδοσίες, ενώ συμμετέχει και σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι σύλλογοι του νομού Καβάλας. Επίσης ο σύλλογος το 2015, συμμετείχε στο αντάμωμα Μικρασιατών καθώς και στο Παγγαιορείτικο αντάμωμα. Διοργάνωσε φιλανθρωπικό τσάι για την ενίσχυση άπορων οικογενειών και αναβίωσε το έθιμο του Λαζάρου και του Τσιφούτη.
Επίσης την περίοδο των Χριστουγέννων διοργάνωσε τις εκδηλώσεις «Μύρισε Χριστούγεννα», ενώ πραγματοποίησε και εκδρομές.

2
Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος αφού αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου για το 2016, με αφορμή τις εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή κυρίως νέων ανθρώπων, που θα στελεχώσουν τον σύλλογο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρώην υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Κώστας Γάκης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρχέλαος Γρανάς, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αποστολία Δημητρακούδη, Γιώργος Στυλιανού, Ανδρέας Καλλινικίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερούπολης Κώστας Ματσάγκος.

Πηγή:Ενήμερος Παγγαίου

Προηγούμενο άρθροO διαβόητος τρομοκράτης Τζιχαντιστής Μάξιμος το παίζει… τουρίστας – Αρνείται όλες τις κατηγορίες
Επόμενο άρθροΈνα χρόνο μετά ακόμη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η γέφυρα και το παρεκκλήσι Αγ. Μαρίνης στο Μοναστηράκι Καβάλας (Βίντεο)