img_2227-1.jpgΟ Οργανισμός Λιμένος Καβάλας συμμετείχε στην Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας “SEATRADECRUISEGLOBAL 2016” η οποία πραγματοποιήθηκε από 14έως 17 Μαρτίου 2016, στο FortLauderdaleτης Φλόριντα (Η.Π.Α.)

Τον ΟΛΚ εκπροσώπησε υπηρεσιακό στέλεχος του Οργανισμού στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την ΈνωσηΛιμένων Ελλάδος.
Σε μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό κρουαζιέρας λόγω του ρευστού κλίματοςπου επικρατεί σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, ο Ο.Λ.Κ. με τεκμηριωμένες παρουσιάσεις ανέδειξε σε πλήθος εταιρειών κρουαζιέρας, τις υπάρχουσες αλλά και τις σχεδιαζόμενες νέες υποδομές του Λιμένα Καβάλας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, εισπράττοντας την πλήρη ικανοποίησή από όλες τις εταιρείες που συνομίλησε.

ΟΟΛΚ έχει ήδη προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας προσδοκώντας, παρά το δυσμενές κλίμα, αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας στο Λιμένα Καβάλας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» και κατ’ επέκταση την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Προηγούμενο άρθροΜε 18 μόνο πρόσφυγες ήρθε χθές στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο Νήσος Μύκονος
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία προσφύγων αυτήν την ώρα στο εκθεσιακό κέντρο