Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας ήταν το αντικείμενο της θεματικής συζήτησης που οργάνωσε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στην Ελευθερούπολη με κεντρική ομιλίτρια την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Έξω από το Αμφιθέατρο Δημοκρατίας την πρόεδρο περίμενε πλήθος στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ενώ την ομιλία άνοιξε ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιορδάνης Χοροζίδης.
Στην ομιλία της η κ. Γεννηματά ζήτησε να ξεκινήσει η επιχείρηση εξωστρέφιας του ΠΑΣΟΚ και να σταματήσει η καραμέλα του «Για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ» που βόλεψε τους αντιπάλους του.

Στην συνέχεια η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στον πρωτογενή τομέα υπενθύμισε την καταστροφικές για την παραγωγή πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που ήλθαν σε πλήρη αντιδιαστολή με την επιχείρηση προστασίας των αγροτών που έπραξε το ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο πριν την ομιλία της η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα ακούγοντας τα προβλήματα του Δήμου από τον Φίλιππο Αναστασιάδη. Ενδεικτικά ενημερώθηκε για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ελευθερών, τα πλημμυρικά φαινόμενα των Τεναγών αλλά και την ανάγκη αντιχαλαζικής προστασίας των αγροτών του Παγγαίου.

Τέλος ο κ. Αναστασιάδης δώρισε στην κ. Γεννηματά ένα βιβλίο αλλά και ένα μπουκάλι κρασί.

Προηγούμενο άρθροΞανά στο δρόμο οι σχολικές καθαρίστριες | Ζητούν τους μισθούς τους και συμβάσεις εργασίας-video
Επόμενο άρθροΕορτασμός για τα 20 χρόνια της Μοίρας MLRS στην Ελευθερούπολη-video