Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ σε όλες τις δομές. Η πρόεδρός της κ. Αναστασία Τζαμπαζλή επεσήμανε πως παράλληλα συνεχίζονται και τα rapid test.

Συγκεκριμένα είπε ότι «έχουμε ολοκληρώσει σαν περιφέρεια με τη δεύτερη δόση, συνεχίζονται κάθε βδομάδα τα τεστ σε όλες τις δομές μας και είμαστε εξαιρετικά μέχρι στιγμής και σε ετοιμότητα. Όλα τα τεστ είναι αρνητικά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι να εμβολιαστεί το απαιτούμενο νούμερα για να υπάρξει ανοσία.

Σε ό,τι αφορά την Καβάλα, έχουμε προχωρήσει και τελειώσει κατασκευαστικά το παράρτημα του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων της Ελευθερούπολης. Μια καινούργια δομή θα μπορέσει να υποδεχθεί τα παιδιά που έρχονται από μακριά, από τη Χρυσούπολη, που χρειάζονται έναν χώρο. Έχουμε δημιουργήσει έναν πρότυπο χώρο. Λόγω της κατάστασης έχουμε καθυστερήσει λιγάκι, αλλά ευχόμαστε με το καινούργιο προσωπικό που θα έρθει μέσω ΑΣΕΠ να μπορέσουμε να προχωρήσουμε άμεσα και να λειτουργήσουμε μέσα στο καλοκαίρι, όπως πρέπει. Θα είναι ένα στολίδι για την Καβάλα».

ΕΡΓΑ

Στη συνέχεια για το Παράρτημα Καβάλας ανέφερε ότι «έχουμε προχωρήσει στη ρύθμιση για την ύδρευση, την τηρούμε εδώ και ένα χρόνο. Έχουμε φτιάξει και τη διαρροή που υπήρχε εδώ και 5-6 χρόνια, έτσι την είχαμε βρει. Το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ έχει ρυθμιστεί και πληρώνεται κανονικά. Φεύγοντας θα έχουμε τελειώσει και αυτήν την υποχρέωση που παραλάβαμε.

Στον προϋπολογισμό μας έχουμε εξοικονομήσει γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ από ιδίους πόρους, δίχως επιχορήγηση από το κράτος και χάρη στην εξωστρέφειά μας εδώ και καιρό προς την κοινωνία. Προσλάβαμε και ΑμΕΑ μέσω προγραμμάτων για πρώτη φορά πανελλαδικά. Εξοικονομήσαμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε, μετά από συμφωνία και με το δήμαρχο Καβάλας, να προχωρήσουμε σε ανάδοχο για την επισκευή του καμένου κτηρίου στο Παράρτημα της Καβάλας. Ερχόμαστε φέτος να ολοκληρώσουμε έργα που ταλάνιζαν το παράρτημα εδώ και καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με τη δουλειά όλου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της κοινωνίας την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα, όλο αυτό είναι ανταποδοτικό και προς τα παιδιά μας».

Προηγούμενο άρθρο«Μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που έκαναν χειρότερες συμφωνίες», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς για το θέμα της «Δημωφέλεια» και του ΤΑΡ
Επόμενο άρθροΟ αντισεισμικός έλεγχος όλων των σχολείων κύριο θέμα στη συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του Προέδρου ΤΕΕ Θράκης