Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε το Νέο Έτος και αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά με εξαιρετικά πρωτόγνωρες δυσκολίες. Μια χρονιά που, μέχρι την τελευταία της στιγμή, δοκιμαζόμαστε ως ανθρωπότητα.

Ωστόσο, ευχόμαστε και προσευχόμαστε η καινούργια χρονιά να φωτιστεί από την ΕΛΠΙΔΑ της απαλλαγής της ανθρωπότητας από την Πανδημία του COVID 19.

Ως Θάσος μέχρι και σήμερα κατορθώσαμε και σταθήκαμε όρθιοι. Πετύχαμε πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψουμε. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Η ρευστότητα της κατάστασης είναι αδιαμφισβήτητη και γι αυτό ΟΛΟΙ μας πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο της υπευθυνότητας. ΌΛΟΙ μαζί και ο καθένας χωριστά μπορούμε να διατηρήσουμε αυτά που καταφέραμε. Και όλα αυτά είναι πολλά για να τα αφήσουμε να χαθούν σε μια στιγμή ανεμελιάς.

Το έτος 2021 θα είναι μια χρονιά με προκλήσεις αλλά και με πολλές ευκαιρίες. Όπως μέχρι σήμερα αποδείξαμε, θα συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Καλή Χρονιά!!!

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκαν τα rapid test στην Ελευθερούπολη σε 175 πολίτες
Επόμενο άρθροΔημοπρατείται το έργο φυσικού αερίου στην Ορεστιάδα- Σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή, Ξάνθη-Δράμα και Καβάλα