Ξεκίνησαν χθες η μεταφορά των μαθητών από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης σημείωσε πως η πληρότητα στα σχολικά δρομολόγια είναι στο 100%.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μεταφέρουμε μαθητές όλων των βαθμίδων, δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Η πρώτη μέρα πήγε πολύ καλά. Δεν είχαμε κάποιο ευτράπελο. Τα δρομολόγια έγιναν κανονικά, οι μαθητές ήταν μοιρασμένοι και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι όλη η χρονιά, με σοβαρότητα και χωρίς προβλήματα συνωστισμού μέσα στα λεωφορεία. Η πληρότητα στα σχολικά δρομολόγια είναι 100% ενώ τα υπόλοιπα συνεχίζουν με πληρότητα 65%».

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Πρόσθεσε ότι «με τα σχολικά δρομολόγια και με την προϋπόθεση να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία, ευελπιστούμε να δουλέψουμε και να μπούμε στην κανονικότητα. Είμαστε από τους λίγους επαγγελματικούς κλάδους που δεν έχουμε κάνει ακόμη κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να ενισχυθούν τα δρομολόγια για να υπάρχει τακτική συγκοινωνία σε όλη την πόλη και καθημερινά θα μπαίνουν καινούργια. Ήδη από την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) ξεκινά η ενδυνάμωση όλων των γραμμών ακόμη και οι απογευματινές του Προφήτη Ηλία και της Δεξαμενής. Θα δούμε πώς θα προχωρήσει.

Από την άλλη, το δρομολόγιο του Μπάτη σταμάτησε ήδη από τότε που είχε χαλάσει ο καιρός. Φροντίζουμε εδώ και 1,5 χρόνο λόγω της κατάστασης να κινούμαστε έτσι ώστε να μειώσουμε τη χασούρα της επιχείρησης.

Να ευχηθώ καλή σχολικά χρονιά στα παιδιά, να μπορέσουμε να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα, να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία και να μπορέσουμε να επανέλθουμε όλοι στις δουλειές μας».

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Πετράκη για πλαστά πιστοποιητικά: Είναι μια κατάσταση που μας προσβάλλει όλους
Επόμενο άρθροΌλα κύλησαν ομαλά στις μετακινήσεις των μαθητών με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ την πρώτη μέρα των σχολείων