Αιφνιδιαστικά ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις και για την αγορά της Καβάλας την Δευτέρα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σημείωσε ότι οι προσφορές είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «οι θεσμοθετημένες εκπτώσεις ξεκινάνε πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου αλλά φέτος, αιφνιδιαστικά την Παρασκευή, μας ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν οι εκπτώσεις. Πάντα τις πρώτες μέρες είναι αναγνωριστικές. Την πρώτη μέρα είχε κάποιο κόσμο στην αγορά όπου κινήθηκε ευελπιστώντας να βρει κάτι και όντως υπάρχει επάρκεια αγαθών. Γίνονται εκπτώσεις με μεγάλα ποσοστά και ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου όπου διαρκούν θα υπάρχει ανάλογη κίνηση από την εσωτερική αγορά αλλά και από τους τουρίστες που αυξάνονται σιγά- σιγά».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΡΟΗ

Για τον τουρισμό είπε ότι «ξεκίνησε από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, συνεχίστηκε Πέτρου και Παύλου αλλά και τώρα συνεχίζεται με μία ροή ικανοποιητική. Εμείς πάντα λέμε ότι οι Βαλκάνιοι τουρίστες που είναι το κομμάτι του οδικού τουρισμού, είναι ένα προϊόν το οποίο άμεσα μπορεί να έρθει. Δεν είμαστε η νότια Ελλάδα που υπάρχουν πακέτα τα οποία μπορούν να κλείσουν και πριν 6 μήνες, οπότε οφείλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι. Εμείς ως αγορά νομίζω ότι με τις πολύ καλές τιμές και τις εκπτώσεις που έχουμε στην παρούσα φάση μπορεί να δελεάσει των τουρίστα.

Τα ποσοστά των εκπτώσεων κυμαίνονται από 30% έως 50%. Οι καταναλωτές να είναι προσεκτικοί και να κάνουν έρευνα αγοράς. Η αγορά της πόλης είναι πάντα έτοιμη, με εξαιρετική συμπεριφορά και την επάρκεια αγαθών».

Προηγούμενο άρθροΚάθε Παρασκευή δωρεάν rapid tests στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΈχουμε μια κάποια άνοδο στην επιβατική κίνηση αλλά δεν είναι η αναμενόμενη, δήλωσε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Γιάννης Χαλεπιάδης