Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας και Δικηγόρος Νικόλαος Σιδηρόπουλος καλεί τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους απο τις καταλήψεις ώστε αυτές να λήξουν και να αρχίσουν τα μαθήματα κανονικά.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Καλώ όλους τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις των σχολείων του Δήμου Καβάλας, να πάρουν τα παιδιά τους από τις αυλές και τα σχολικά κτίρια, ώστε αυτά να ανοίξουν και να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Εφόσον δεν λήξουν οι καταλήψεις εντός της διορίας που δίνουν τα αστυνομικά όργανα – σύμφωνα με καθ’ ύλιν αρμόδια πληροφόρησή μου – θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η αναζήτηση ποινικών και τυχόν αστικών συνεπειών.

Επιτρέψτε μου να προσθέσω την φράση “λίγη σύνεση παρακαλώ πολύ”. Να προστατέψουμε την συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών.

Νικόλαος Σιδηρόπουλος, δικηγόρος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Καβάλας καλεί τους ιδιοκτήτες των ρυμοτομούμενων ακινήτων στο Περιγιάλι να προσκομίσουν έγγραφα
Επόμενο άρθροΟι καταλήψεις σε σχολεία του Ν.Καβάλας συνεχίζονται