Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένα πρόβλημα λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών που οφειλόταν καθαρά σε λόγους που έχουν σχέση και με την κινητικότητα, γιατί κάποιοι υπάλληλοι έφυγαν αλλά και με τον θάνατο μιας υπαλλήλου η οποία επιτελούσε τα καθήκοντά της με ζήλο όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης.

Όμως τόνισε, «καταφέραμε εν μέσω καλοκαιριού και με το θέμα των αδειών , να στελεχώσουμε το τμήμα άδειας κυκλοφορίας και των διπλωμάτων με υπαλλήλους από εσωτερική μετακίνηση και άλλες Π.Ε. ώστε σήμερα που μιλάμε να έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, να λειτουργεί σε καλό επίπεδο. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις στην συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία άπτεται άμεσα με τους πολίτες.

Καταλαβαίνω και δικαιολογώ την αγανάκτηση των σχολών οδηγών και των αντιπροσωπειών που έχουν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων , των απλών πολιτών που θέλουν να κάνουν μεταβιβάσεις ,αλλά δυστυχώς η κινητικότητα που υπάρχει ειχε ως αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη αιμορραγία υπαλλήλων και με το θέμα των συνταξιοδοτήσεων. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να επανδρώσουμε την συγκεκριμένη υπηρεσία, όπως και όλες, όμως λόγω του μνημονίου, 1 προς 5, είχαμε ελλείψεις προσωπικού.

Αυτή την στιγμή έχουν έρθει 3 υπάλληλοι στην υπηρεσία και θα έρθουν άλλοι 2. Απο την περασμένη εβδομάδα έρχονται υπάλληλοι από την Δράμα και Ξάνθη που βοηθάνε τους υπαλλήλους της Καβάλας».

Προηγούμενο άρθροΔιανομή σχολικών ειδών στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Επόμενο άρθροSelf test: Ξεκινά η διάθεσή τους για τους μαθητές από τα φαρμακεία