Νέα πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου της Καβάλας εξελέγη η κ. Σταυρούλα Γκουλούση. Σύμφωνα με την ίδια θα συνεχίσουν το ίδιο έργο τους χωρίς εκπτώσεις.

Η κ. Γκουλούση δήλωσε πως “Δεν ήταν τακτικές εκλογές. Οι εκλογές έγιναν στις 13 Ιουλίου προέκυψε ένα Δ.Σ. και κατά τη διάρκειά αυτή είχαμε 3 παραιτήσεις οπότε είχαμε μόνο 2 αναπληρωματικά μέλη και έτσι διαλύθηκε το Δ.Σ. οπότε σύμφωνα με το καταστατικό μας έπρεπε να προβούμε σε καινούριες εκλογές.

Ο Σύλλογος έχει δώσει δείγματα γραφής πολύ καλά μέσα στην πόλη και έτσι θα συνεχίσουμε με όλα αυτά που κάνουμε.

Πάντα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο θα κάνουμε τις προεξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και τις εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη θα τις πληροφορηθεί ο κόσμος αφού θα βγει και σχετική ανακοίνωση ενώ θα γίνει και κάλεσμα για δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ για τις γυναίκες.

Πραγματικά λόγω της οικονομικής κρίσης πολύς κόσμος έχει παραλείψει να κάνει προληπτικές εξετάσεις. Γι αυτό και εμείς ερχόμαστε να καλύψουμε αυτό το κενό αι να προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλοί ασυμπτωματικοί συμπολίτες μετά τις εξετάσεις βρέθηκαν με κάποια πρόβλημα και πρόλαβαν έγκαιρα να παρέμβουν και να κάνουν την σωστή θεραπεία”.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Η ίδια ανακοίνωσε εξάλλου ότι στη διάρκεια της πυρκαγιών στην Εύβοια ο σύλλογος δεν έδωσε χρήματα αλλά βοήθησε απευθείας καρκινοπαθείς. “Ήρθαμε σε επαφή με δύο καβαλιώτες καθηγητές που ζουν εκεί στη Λίμνη Ευβοίας και μας έδωσαν τα ονόματα καρκινοπαθών που κάηκαν τα σπίτια τους και θα βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την Μαρία Φραντζεσκάκη
Επόμενο άρθροΔιαψεύδει την είδηση της διαρροής λυμάτων στον βιολογικό της Άσπρης Άμμου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης